Eleganza for Kids presenteert wintercollectie van exclusieve merken Charabia en La stupenderia

Eleganza for Kids is een exclusieve webboetiek met gelegenheidskleding voor meisjes in de leeftijd van nul tot zeven jaar. De webwinkel heeft afgelopen zomer haar deuren geopend en heeft als motto: Dress your Princess! De boektiek presenteert de nieuwe wintercollecties van de exclusieve merken Charabia en La stupenderia. Het glamoureuze Franse merk Charabia en het high end merk La stupenderia worden online via www.eleganzaforkids.nl verkocht. Twee kwalitatief hoogwaardige merken met ieder hun eigen karakter. 

Charabia
De collectie van Charabia bestaat deze winter uit mooie stoffen, originele dessins, fantasievolle details en een fraaie afwerking. Al meer dan 20 jaar staat kwaliteit bij het Franse merk voorop en dat is terug te zien in de kleding. Er wordt gewerkt met mooi details zoals linten, bijzondere bloemapplicaties en bijpassende accessoires. Behalve jurkjes bevat de collectie ook bijpassende vestjes, broekjes, shirts in verschillende stijlen. Hier zorgen opengewerkt breiwerk en aparte kragen voor de finishing touch. Het resultaat is een feestelijke collectie voor bijzondere gelegenheden. Kleine prinsesjes dragen niets liever dan de jurkjes van het Franse merk Charabia.

La stupenderia
Het high end merk La stupenderia onderscheidt zich doordat er wordt gekozen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Alle kleding is handgemaakt en heeft een goede afwerking. De collectie van dit Italiaanse kwaliteitsmerk bestaat uit natuurlijke stoffen en mooie details zoals strikken op de rug, pofmouwen en velours afwerking. Naast dat de kleding er geweldig uitziet, zit het ook erg comfortabel.

La stupenderia kan Angelina Jolie en Penelope Cruz tot haar klantenkring rekenen. Het merk is ook verkrijgbaar in het grote luxe Engelse warenhuis Harrods. Lady Louise, de kleindochter van Koningin Elizabeth is afgelopen paasdagen in een set van La stupenderia in het openbaar verschenen en veelvuldig gefotografeerd en de Nederlandse ontwerpster Ilja Visser werd op haar babyshower verrast met een prachtig jurkje van dit exclusieve merk.

Presentatie wintercollectie
Op zaterdag 15 september zal Eleganza for Kids de nieuwe wintercollectie van de merken Charabia en La stupenderia Milano presenteren op de Tour de Dito. Op deze lifestylebeurs kun je de nieuwste trends zien, voelen, horen en proeven. Tijdens een modeshow kan er kennis worden gemaakt met de nieuwe collecties van deze exclusieve merken die Eleganza for Kids verkoopt. Deze exclusieve lifestylebeurs zal plaatsvinden op 15 september van 12.30 – 17.30 uur op Kasteel Havezate Den Alerdinck te Laag Zuthem. Naast alle trends voor de komende winter, zijn er privérondleiding mogelijk onder leiding van de kasteelheer/ vrouw, een show met 16 roofvogels, een coutureshow met viervoeters en een live cooking met een wijnproeverij. De beurs wordt georganiseerd door het blad Dito Magazine en is speciaal voor genodigden. Indien er vanuit de pers interesse is om aanwezig te zijn bij dit evenement en de nieuwe wintercollectie van Charabia en La stupenderia te bekijken, kan er contact worden opgenomen met Eleganza for Kids.

Over Eleganza for Kids
Shirley Staats, eigenaresse van Eleganza for Kids, is vanaf jongs af aan bezig met mode en kwam tot de ontdekking dat er online weinig mogelijkheden waren om mooie, originele meisjeskleding aan te schaffen. Daarnaast is Shirley van mening dat mensen in Nederland al snel tevreden zijn met een jeans en een leuk t-shirt voor bijzondere gelegenheden. “In het buitenland is dat heel anders en dragen kindjes zelfs in hun vrije tijd vaak al mooie jurkjes, laat staan op een verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. Ik ben zelf Aziatisch en in onze cultuur is het belangrijk netjes de deur uit te gaan voor een gelegenheid en niet in je casual schooloutfit.” Shirley merkte dat in haar omgeving veel moeders en vaders op zoek waren naar gelegenheidskleding, maar dat er weinig mogelijkheden waren. “Ik ben geboren in een ondernemersgezin en kon het niet laten om de mogelijkheden te bekijken om dat soort kleding zelf in te kopen en te verkopen. Ik werd meteen enthousiast bij het zien van de verschillende collecties. En ik hoop natuurlijk dat alle bezoekers van mijn webboetiek dat ook zullen zijn.” De webwinkel is dit voorjaar geopend en blijkt een groot succes. Via www.eleganzaforkids.nl kan exclusieve gelegenheidskleding voor meisjes in de leeftijd van 0 – 7 jaar worden aangeschaft. De kleding is van de kwaliteitsmerken Charabia en La stupenderia en bestaat uit jurkjes, bijpassende vestjes, broekjes en shirts in verschillende stijlen.

Extra beeldmateriaal:


Het perscontact van Eleganza for Kids loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.