Duurzaam speelgoed bij Donk-Toyshop.nl

De webwinkel www.donk-toyshop.nl heeft 2,5 jaar geleden haar deuren geopend en biedt een groot assortiment aan educatief, creatief en duurzaam speelgoed. Het houten speelgoed, zoals de poppenkasten, poppenwagens en keukentjes, zijn niet alleen duurzaam, maar zijn ook nog eens educatief verantwoord en goed voor de motorische ontwikkeling van een kind. Donk-Toyshop.nl verkoopt naast het nostalgische houten speelgoed ook moderne artikelen, zoals de telescopen, radiografisch bestuurbaar speelgoed en gave magische lampen om de baby- of kinderkamer mee op te vrolijken.

Poppenkasten van hout
Wat is er leuker dan een voorstelling opvoeren voor je ouders, opa, oma of vriendjes! Donk-Toyshop.nl heeft diverse soorten houten poppenkasten en om het af te maken kun je direct een set van 10 grappige handpoppen aanschaffen. Amuseer jezelf en vrienden door bestaande of eigen verhalen te vertellen. De poppenkasten gaan vanaf 71,95 euro en voor de handpoppen betaal je 33,95 euro voor 10 poppen.

Poppenwagens
Van eenvoudige poppenwagens tot luxueuze rieten poppenwagens … Donk-Toyshop.nl heeft een ruim assortiment. Bij de mooie nostalgische rieten wagens staat de basket op een stalen frame en zijn de wielen van rubber. Deze poppenwagens zijn heel netjes afgewerkt, met een klein opslagvak aan de voorkant en worden geleverd inclusief dekje. De houten poppenwagen Gerda de Gans, is ook een aparte vermelding waard, deze wagen is vrolijk beschilderd met aan de zijkanten een gans. Het kapje aan de voorzijde kan open worden gedaan zodat je pop ook heerlijk in de zon kan liggen. De poppenwagens variëren in prijs, maar gaan vanaf 32,95 euro.

Hobbeldieren en hobbelpaarden
De hobbeldieren en hobbelpaarden zijn luxe producten van een hoge kwaliteit met een mooi design. Het onderstel is handgemaakt van het beste Europese hout en zijn in combinatie met de mooie stoffen en heerlijke zachte materialen echte beauty’s! De prijzen van de hobbeldieren gaan vanaf 29,95 euro.

Magische lampen
Wat zijn de leuk, de magische lampen van Donk-Toyshop.nl! Als de magische lamp aangezet wordt begint het thema kapje langzaam rond te draaien door de warme opstijgende lucht. Hierdoor wordt er een rustgevend avontuur geprojecteerd op de muur door de buitenzijde van de lamp. De lampen geven een warme rustgevende sfeer en zijn een voor baby en kind geweldig om naar te kijken. De lampen zijn zeer veilig op de baby / kinderkamer doordat ze gebruik maken van een 12 volts transformator. Deze vrolijke lampen zijn beschikbaar in diverse prints en kosten 43,95 euro.

Extra beeldmateriaal:

 

Het perscontact van Donk-Toyshop loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.