Duurzaam shoppen met accent op service en kwaliteit bij Maxshopping.nl

Maxshopping.nl staat voor een ruim assortiment aan topkwaliteit bedden, meubels, verlichting, buitenspeelgoed en fietsen voor een eerlijke prijs. Het online woonwarenhuis legt het accent bewust op service en kwaliteit. Zo wordt ieder product gratis thuisbezorgd, biedt de webshop 14 dagen omruilgarantie en kunnen klanten kiezen voor de retourdienst: voor een kleine meerprijs neemt de chauffeur het oude product mee voor milieuvriendelijke recycling. Met de kortingscode PERS2013 profiteert u van 5% korting op het gehele assortiment.

Duurzaam shoppen
Een goed product tegen een eerlijke prijs, dat is Maxshopping.nl in een notendop. Het online woonwarenhuis biedt een veilige betaalomgeving, snelle levering en volop keus aan duurzame producten. Van robuuste tafels van steigerhout en sfeervolle verlichting tot stijlvolle vitrinekasten en topkwaliteit boxsprings: Maxshopping.nl biedt volop keuze aan de beste consumentenproducten. Maxshopping.nl neemt contact op voor een leveringsafspraak en bezorgt bestellingen in Nederland en België gratis bij de klant thuis. Geen gedoe met het huren van een aanhangwagen om grofvuil weg te brengen: voor slechts € 35 neemt de chauffeur het oude product mee retour om het milieuvriendelijk te laten recyclen.

Naar buiten!
Met de zomer om de hoek is het weer tijd om heerlijk buiten te spelen totdat de lantaarnpalen aan gaan. Op veler verzoek heeft Maxshopping.nl de leukste trampolines en springkussens in haar assortiment opgenomen. Uiteraard staan ook in deze categorie duurzaamheid en veiligheid voorop, voor vele jaren onbezorgd speelplezier. Zelf eropuit op een zomerse dag? Kies dan voor een van de scherp geprijsde stoere Tulpfietsen van Nederlandse bodem in dames- of herenuitvoering. Er is ook een mooi assortiment aan tuinmeubelen t verkrijgen via de webwinkel.

Over Maxshopping.nl
Sinds de oprichting van het online woonwarenhuis Maxshopping.nl in 2008 kunnen consumenten er betrouwbaar en veilig shoppen. Maxshopping.nl heeft een ruime keuze aan duurzame consumentenproducten op één centraal adres. Bestellingen kunnen veilig vooraf worden betaald via iDEAL of achteraf door contant te betalen of te pinnen. Tot en met 31 december 2013 geeft de code PERS2013 recht op 5% korting op het gehele assortiment.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Maxshopping.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.