PERSBERICHT – C-Barrels – Fleur je tuin op met een olievat

C-Barrel - oliedrum - Tuinmeubelen.nlHoewel van een echte winter nog geen sprake is geweest, zijn we er wel weer een beetje aan toe, aan het voorjaar. De handen jeuken om de tuin weer gezellig te maken, laat de groene blaadjes maar doorkomen. Wat tuininrichting betreft, komt Tuinmeubelen.nl met iets heel leuks… de C-Barrels. Gave meubels, gemaakt van oliedrums. En nog duurzaam ook!

Vintage & one of a kind
Voor wie wel van iets aparts in de tuin houdt, zijn de C-Barrels geweldig. De vintage oliedrums hebben allemaal een geheel eigen uitstraling en zijn ‘one of a kind’. Ooit bedoeld als opslag voor olie, nu een origineel meubel. De olievaten krijgen op deze manier een tweede leven. Doordat de olievaten in elkaar zijn geperst, zijn ze geschikt als design bijzettafel of tuinstoel, met bijhorende houten pootjes of een zitkussen. De look is stoer en vrolijk. Dit Nederlandse product is een meubel met een stukje geschiedenis, wie houdt daar nou niet van! De oliedrums hebben een doorsnede van 59 cm en kosten € 129,-. Een onderstel kost € 79,-.

Let op: De kleuren kunnen iets afwijken en een iets andere tint hebben als getoond wordt op het plaatje. De voorraad en kleuren zijn namelijk afhankelijk van de aangeboden oliedrums.

Duurzaam en milieuvriendelijk
De design barrels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en je kunt er naar hartenlust mee combineren. Of je nou van oranje, groen of lichtblauw houdt; het kan allemaal. En de C-Barrels zijn niet alleen leuk om te zien, ze zijn ook nog eens duurzaam, wat helemaal binnen de filosofie van Tuinmeubelen.nl past. Hergebruik van materialen is een thema waar de webshop actief in participeert, bijvoorbeeld door tuinmeubelen retour te nemen en te recyclen, of door online extra aandacht te geven aan merken en nieuwe bedrijven die zich hierin ontwikkelen. Tuinmeubelen.nl is zich bewust van de footprint die ze achterlaten op de wereld en proberen daarom actief een bijdrage te leveren aan het verminderen van schade aan het milieu.

Over Tuinmeubelen.nl
Tuinmeubelen.nl brengt online alle trends op tuingebied, overzichtelijk en betaalbaar. Het assortiment is zeer gevarieerd en kent scherpe prijzen. Een deel van de artikelen en meubelen van Tuinmeubelen.nl kunnen worden bekeken in een van de showrooms en uiteraard wordt alles keurig thuisbezorgd. Kijk voor meer informatie, adressen en openingstijden van de showrooms op www.tuinmeubelen.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.