BubbleBum introduceert opblaasbare zitverhoger in Nederland

Vanuit het idee dat een autostoeltje niet altijd zwaar en onhandig hoeft te zijn is de Bubblebum ontstaan. Grainne Kelly, moeder van 2 kinderen, heeft de BubbleBum ontwikkelt omdat zij altijd aan het slepen was met veel te zware, omvangrijke en dure stoelverhogers. BubbleBum was hiervoor de oplossing! Deze felgekleurde opblaasbare zitverhoger voor kinderen tussen de 4 – 11 jaar is zo ontworpen dat het klein, licht, praktisch en gemakkelijk te gebruiken is. Inmiddels verovert BubbleBum Europa, in Engeland zijn er al meer dan 17.000 verkocht en ook in Zwitserland, Duitsland en de Verenigde Staten is BubbleBum een succes. Sinds kort is de zitverhoger ook in Nederland verkrijgbaar.

Licht, gemakkelijk, opblaasbaar en leuk!
De BubbleBum is een licht opblaasbare zachte stoelverhoger voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar met een gewicht tussen 15 en 36 kilo. Dit autostoeltje past in iedere koffer, rugzak of kast en is een uitkomst om mee te nemen met vakantie, voor ouders met twee auto’s of opa en oma’s die op kinderen passen. In tegenstelling tot andere logge van hard plastic gemaakte zitverhogers, van vaak 2,5 kilo of meer, weegt de BubbleBum nog geen 500 gram. De stoelverhoger wordt in een paar seconden opgeblazen en is in een handomdraai weer opgeborgen of van de ene naar de andere auto verplaatst. Ook kun je de BubbleBum meenemen in het vliegtuig en plaatsen in kleine auto’s waarbij er 3 kinderen op de achterbank moeten. Het stoeltje is namelijk slechts 32 cm breed, terwijl tot nu toe de smalste zitverkleiner 37 cm was. De BubbleBum heeft in de verpakking een afmeting van 15 x 20 cm en is in opgeblazen toestand 32 x 32 x 12 cm. De vrolijke paarse kleur van de BubbleBum is door kinderen zelf gekozen.

Veiligheid
Volgens de Europese regelgeving, moeten kinderen van 12 jaar sinds april 2012 in de auto in een kinderzitje of stoelverhoger zitten. Het kinderzitje BubbleBum is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar en voldoet aan de strenge ECE R44/04 veiligheidsnorm. BubbleBum mag alleen worden gebruikt in combinatie met een 3-punts autogordel voor volwassenen. De BubbleBum is uitgebreid Europees getest en veilig bevonden en heeft zelf al diverse awards gewonnen!

Webwinkel
Via www.bubblebum.nl is de opblaasbare zitverhoger sinds kort te bestellen voor de prijs van 39,95 euro. Er is ook een handige introductievideo geplaatst waarop te zien is hoe de BubbleBum werkt.


Extra beeldmateriaal:


Het perscontact van BubbleBum loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.