Bezorg je kat een pandje aan de gracht van KEK Amsterdam

Een pandje aan de gracht? Door veel mensen erg geliefd, maar helaas vaak onbetaalbaar. Voor poezen en katten daarentegen biedt KEK Amsterdam nu een betaalbare oplossing: kattenpandjes! Deze pandjes zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van gevelhuisje tot stoere industriële fabriek. Dé tip voor Dierendag op 4 oktober: verwen je kat of poes met zo’n KEK Kattenpandje!

Kattenpandjes van karton
Eén van de eigenaren van KEK Amsterdam, Evert Kok, is vormgever en heeft de kattenpandjes ontworpen. Seth en Isis brachten hem op dit idee, want een lege doos in huis bezorgde deze katten altijd een enorm speelplezier. Een doos uit de supermarkt oogt alleen niet, daarom werd het idee geboren een simpele doos te ‘pimpen’ en te voorzien van een bijzondere gevel.

‘Fur of Fame’
KEK Kattenpandjes zijn stevige kartonnen dozen die zijn omgebouwd tot knusse huisjes voor poezen en katten. Het formaat is 35 x 28 x 48 cm (ongeveer 0,10 m2). Er zijn zes verschillende uitvoeringen: de old factory, cute cottage, vintage villa, little loft, mighty mansion en lazy lodge. In ieder huisje zijn accessoires aangebracht om het extra leuk te maken voor de kat. Denk hierbij aan elementen als ramen, luikjes, trapjes of een schoorsteen. Er is inmiddels zelfs een ‘Fur of Fame’ aangemaakt op de website, waarop foto’s worden geplaatst van katten die reeds hun intrek hebben genomen in zo’n geweldig pand. Deze absolute musthave voor iedere kattenvriend is te bestellen op www.kekamsterdam.nl (€ 27,50).

Bijzondere muurstickers
Naast de kattenpandjes ontwerpt en verkoopt KEK Amsterdam verschillende soorten muurstickers. Zo bestaat de collectie Forest Friends uit dierenstickers van onder meer een hertje, uil, konijn, verschillende soorten vogels en zelfs een beer. Op de stoere schoolbordstickers kan worden getekend met krijt. Erg leuk om te gebruiken in een kinderkamer of handig om een recept of boodschappenlijstje op te schrijven. Met de stickers uit de Home Tree collectie lijkt het net alsof er een levensechte boom in de woonkamer staat. Tot slot kun je met de interieurstickers op een betaalbare manier je interieur een compleet andere look geven. Alle stickers zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen; ze creëren sfeer en laten het huis er eigentijds uitzien.

Over KEK Amsterdam
KEK Amsterdam is een familiebedrijf dat in 2010 door Evert, Bas en Barbara Kok is opgericht. Het bedrijf ontwerpt vanuit eigen studio in hartje Amsterdam. De producten die door KEK Amsterdam ontwikkeld worden zijn nét even anders, verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Inmiddels is KEK Amsterdam een snelgroeiende onderneming en worden de producten op meer dan 140 verkooppunten in Nederland verkocht, zoals in de Bijenkort in Amsterdam. Bovendien zijn er al diverse verkooppunten in het buitenland, waaronder Duitsland, Zweden, België, Tsjechië, Groot-Brittannië, Spanje, Zwitserland, Chili en Australië.


Extra beeldmateriaal:

Het perscontact van KEK Amsterdam loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.