De Ecostoof is een ouderwetse hooikist in een nieuw jasje. Het werkt als volgt: je brengt een gerecht aan de kook in een normale pan. Die pan stop je vervolgens in de Ecostoof. In de isolerende stoof blijft het eten zo heet, dat het vanzelf gaart en alle smaken behoudt. En dat zonder energie en zonder aanbranden. Slow cooking 2.0 dus! De Ecostoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, aardappelen, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, soep en zelfs yoghurt! De bereidingstijd hangt af van het ingrediënt. Afhankelijk van het ingrediënt een half uur tot drie kwartier. Voor stoofvlees uiteraard langer. Dus als je opziet tegen het verzorgen van het kerstdiner voor de familie, geen paniek. Van vlees tot vis, van groente tot toetjes… het kan allemaal in de Ecostoof. Zo geniet ook jij tijdens de feestdagen van ontspannen en smakelijk diner! Ecostoof is verkrijgbaar in diverse kleurtinten.
De Ecostoof is een product van ontwerpers Caro Niestijl en Iris van de Graaf. In de Ecostoof blijft de temperatuur van het eten gedurende lange tijd tussen de 100 en 70°C. Het voedsel gaart geleidelijk op relatief lage temperatuur, waardoor het lekkerder is. Stoofvlees wordt zacht in drie uur. Groenten zijn klaar in minder dan een uur terwijl ze hun ‘bite’ houden. Doordat er geen verdamping is, blijven alle sappen, smaken en voedingsstoffen bewaard. De dames schreven het kookboek ‘Langzaam Lekker’ waarin heerlijke recepten staan die met de Ecostoof kunnen worden bereid. De Ecostoof, het kookboek en het keukenlinnen zijn verkrijgbaar via www.ecostoof.nl.
De Ecostoof is een ouderwetse hooikist in een nieuw jasje. Het werkt als volgt: je brengt een gerecht aan de kook in een normale pan. Die pan stop je vervolgens in de Ecostoof. In de isolerende stoof blijft het eten zo heet, dat het vanzelf gaart en alle smaken behoudt. En dat zonder energie en zonder aanbranden. Slow cooking 2.0 dus! De nieuwe pannendoeken passen goed om de pannen, maar kunnen ook als theedoek worden gebruikt. De pannendoeken zijn de beste manier om je Ecostoof schoon te houden. Wikkel de doek om je pan en zet het geheel in de Ecostoof. Een ideale keuken assistent bij ongelukjes met morsen. Het keukenlinnen is voorgewassen voor extra zachtheid. Zachte, duurzame en hoogwaardige kwaliteit die gedurende de tijd steeds mooier wordt.
De Ecostoof is een product van ontwerpers Caro Niestijl en Iris van de Graaf. In de Ecostoof blijft de temperatuur van het eten gedurende lange tijd tussen de 100 en 70°C. Het voedsel gaart geleidelijk op relatief lage temperatuur, waardoor het lekkerder is. Stoofvlees wordt zacht in drie uur. Groenten zijn klaar in minder dan een uur terwijl ze hun ‘bite’ houden. Doordat er geen verdamping is, blijven alle sappen, smaken en voedingsstoffen bewaard. De dames schreven het kookboek ‘Langzaam Lekker’ waarin heerlijke recepten staan die met de Ecostoof kunnen worden bereid. De Ecostoof, het kookboek en het keukenlinnen zijn verkrijgbaar via www.ecostoof.nl.
De Ecostoof is een ouderwetse hooikist in een nieuw jasje. Het werkt als volgt: je brengt een gerecht aan de kook in een normale pan. Die pan stop je vervolgens in de Ecostoof. In de isolerende stoof blijft het eten zo heet, dat het vanzelf gaart en alle smaken behoudt. En dat zonder energie en zonder aanbranden. Slow cooking 2.0 dus! De Ecostoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, aardappelen, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, soep en zelfs yoghurt! De bereidingstijd hangt af van het ingrediënt. Afhankelijk van het ingrediënt een half uur tot drie kwartier. Voor stoofvlees uiteraard langer. Dus als je opziet tegen het verzorgen van het kerstdiner voor de familie, geen paniek. Van vlees tot vis, van groente tot toetjes… het kan allemaal in de Ecostoof. Zo geniet ook jij tijdens de feestdagen van ontspannen en smakelijk diner! Ecostoof is verkrijgbaar in diverse kleurtinten.
De Ecostoof is een product van ontwerpers Caro Niestijl en Iris van de Graaf. In de Ecostoof blijft de temperatuur van het eten gedurende lange tijd tussen de 100 en 70°C. Het voedsel gaart geleidelijk op relatief lage temperatuur, waardoor het lekkerder is. Stoofvlees wordt zacht in drie uur. Groenten zijn klaar in minder dan een uur terwijl ze hun ‘bite’ houden. Doordat er geen verdamping is, blijven alle sappen, smaken en voedingsstoffen bewaard. De dames schreven het kookboek ‘Langzaam Lekker’ waarin heerlijke recepten staan die met de Ecostoof kunnen worden bereid. De Ecostoof, het kookboek en het keukenlinnen zijn verkrijgbaar via www.ecostoof.nl.
De Ecostoof is een ouderwetse hooikist in een nieuw jasje. Het werkt als volgt: je brengt een gerecht aan de kook in een normale pan. Die pan stop je vervolgens in de Ecostoof. In de isolerende stoof blijft het eten zo heet, dat het vanzelf gaart en alle smaken behoudt. En dat zonder energie en zonder aanbranden. Slow cooking 2.0 dus! De nieuwe pannendoeken passen goed om de pannen, maar kunnen ook als theedoek worden gebruikt. De pannendoeken zijn de beste manier om je Ecostoof schoon te houden. Wikkel de doek om je pan en zet het geheel in de Ecostoof. Een ideale keuken assistent bij ongelukjes met morsen. Het keukenlinnen is voorgewassen voor extra zachtheid. Zachte, duurzame en hoogwaardige kwaliteit die gedurende de tijd steeds mooier wordt.
De Ecostoof is een product van ontwerpers Caro Niestijl en Iris van de Graaf. In de Ecostoof blijft de temperatuur van het eten gedurende lange tijd tussen de 100 en 70°C. Het voedsel gaart geleidelijk op relatief lage temperatuur, waardoor het lekkerder is. Stoofvlees wordt zacht in drie uur. Groenten zijn klaar in minder dan een uur terwijl ze hun ‘bite’ houden. Doordat er geen verdamping is, blijven alle sappen, smaken en voedingsstoffen bewaard. De dames schreven het kookboek ‘Langzaam Lekker’ waarin heerlijke recepten staan die met de Ecostoof kunnen worden bereid. De Ecostoof, het kookboek en het keukenlinnen zijn verkrijgbaar via www.ecostoof.nl.
De Ecostoof is een ouderwetse hooikist in een nieuw jasje. Het werkt als volgt: je brengt een gerecht aan de kook in een normale pan. Die pan stop je vervolgens in de Ecostoof. In de isolerende stoof blijft het eten zo heet, dat het vanzelf gaart en alle smaken behoudt. En dat zonder energie en zonder aanbranden. Slow cooking 2.0 dus! De Ecostoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, aardappelen, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, soep en zelfs yoghurt! De bereidingstijd hangt af van het ingredient. Afhankelijk van het ingredient een half uur tot drie kwartier. Voor stoofvlees uiteraard langer. Dus als je opziet tegen het verzorgen van het kerstdiner voor de familie, geen paniek. Van vlees tot vis, van groente tot toetjes… het kan allemaal in de Ecostoof. Zo geniet ook jij tijdens de feestdagen van ontspannen en smakelijk diner! Ecostoof is verkrijgbaar in diverse kleurtinten.
De Ecostoof is een product van ontwerpers Caro Niestijl en Iris van de Graaf. In de Ecostoof blijft de temperatuur van het eten gedurende lange tijd tussen de 100 en 70°C. Het voedsel gaart geleidelijk op relatief lage temperatuur, waardoor het lekkerder is. Stoofvlees wordt zacht in drie uur. Groenten zijn klaar in minder dan een uur terwijl ze hun ‘bite’ houden. Doordat er geen verdamping is, blijven alle sappen, smaken en voedingsstoffen bewaard. De dames schreven het kookboek ‘Langzaam Lekker’ waarin heerlijke recepten staan die met de Ecostoof kunnen worden bereid. De Ecostoof, het kookboek en het keukenlinnen zijn verkrijgbaar via www.ecostoof.nl.
De Ecostoof is een ouderwetse hooikist in een nieuw jasje. Het werkt als volgt: je brengt een gerecht aan de kook in een normale pan. Die pan stop je vervolgens in de Ecostoof. In de isolerende stoof blijft het eten zo heet, dat het vanzelf gaart en alle smaken behoudt. En dat zonder energie en zonder aanbranden. Slow cooking 2.0 dus! Heb je een diner voorbereid, maar eet je het ergens anders op? Dan neem je het mee in de Big Bag: een grote linnen tas gemaakt voor het vervoeren van de Ecostoof. Met Big Bag kun je onbezorgd je Ecostoof meenemen terwijl het eten onderweg vanzelf gaart en warm blijft. Daarnaast is het een stijlvolle handtas, ideaal om mee te nemen als je gaat winkelen of tijdens een picknick. De lange handgrepen zorgen ervoor dat je de tas over je schouder of in je hand kunt dragen.
De Ecostoof is een product van ontwerpers Caro Niestijl en Iris van de Graaf. In de Ecostoof blijft de temperatuur van het eten gedurende lange tijd tussen de 100 en 70°C. Het voedsel gaart geleidelijk op relatief lage temperatuur, waardoor het lekkerder is. Stoofvlees wordt zacht in drie uur. Groenten zijn klaar in minder dan een uur terwijl ze hun ‘bite’ houden. Doordat er geen verdamping is, blijven alle sappen, smaken en voedingsstoffen bewaard. De dames schreven het kookboek ‘Langzaam Lekker’ waarin heerlijke recepten staan die met de Ecostoof kunnen worden bereid. De Ecostoof, het kookboek en het keukenlinnen zijn verkrijgbaar via www.ecostoof.nl.