PERSBERICHT – Back to work met kantooraccessoires van Lexon-design.nl

Na een welverdiende vakantie staat er een nieuw begin voor de deur. Op school of op kantoor. Het wordt dus tijd om de juiste spullen in huis te halen voor een frisse start. Lexon-design heeft hiervoor een aantal praktische design producten geselecteerd.

Wekker Flip Back to work met kantooraccessoires van Lexon-design.nl
Het is even wennen om weer vroeg te moeten opstaan, maar met de design wekker Lexon Flip gaat dat een stuk makkelijker. De LCD-wekker heeft een bijzondere on-/off-functie; je draait hem om voor het aan- of uitzetten. Met het rubber omhulsel, de snoozefunctie en een extra lichtje is dit een fijne aanwinst om je dag te beginnen. Wekker Flip is winnaar van de reddot design award 2013, en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Duurzaam design
Een tas gemaakt van gerecyclede Pet flessen, duurzaam design en nog praktisch ook. Dat zijn de tassen van het merk HOBO van Lexon-design.nl. Je neemt er al je spullen in mee. Van huis naar werk en weer terug. Of de fraai vormgegeven Airline messenger bag, mooi design voor dagelijks gebruik. Lexon heeft diverse design tassen in het assortiment, ook voor iPads zijn er mooie hoezen te verkrijgen.

Kleur je bureau
De Flow radio naar design van Philip Wong is een muzikale aanwinst op kantoor. Met de stijlvolle liniaal rekenmachine heb je zowel een rekenmachine als meetlat binnen handbereik en met een strakke bureauset in paars of groen breng je wat kleur op je bureau. Mocht de herfst dan uiteindelijk toch doorzetten… bij Lexon-design.nl koop je ook stijlvolle paraplu’s.

Over Lexon-design.nl
De webshop Lexon-design.nl selecteert de beste design items van het populaire merk Lexon voor de Nederlandse consument. Lexon werd in 1991 opgericht door René Adda, een Fransman met een passie voor objecten en een groot netwerk aan internationale ontwerpers. Het liefst ziet Adda een ontwerp van tekening uitgroeien naar een functioneel product dat wereldwijd deel uitmaakt van het dagelijkse leven van de gebruiker. De design producten van Lexon zijn stuk voor stuk tijdloze items die makkelijk zijn in het gebruik.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Lexon-Design.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.