Webshop Poster

Webshop Poster WinterHippe Shops, it’s a mo! design en Pers-Wereld slaan wederom de handen ineen voor een nieuw initiatief!  We gaan aan de slag met het ontwerpen van een winterse poster en creëren hiermee unieke exposure voor een exclusieve selectie van maximaal 21 webshops en/of merken.

It’s a mo! design zal de poster een speelse indeling geven met op de voorkant puzzels en een prijsvraag en op de achterkant een overzicht van alle 21 deelnemende shops. De poster wordt gedrukt in een oplage van 10.000 en verspreid door alle deelnemers. Daarnaast kunnen mensen ook op de website van Hippe Shops alle deelnemers terugvinden en meedoen met de prijsvraag. En tot slot, als extra marketing boost, worden er 5 high resolutie beelden van de deelnemende shops/merken opgenomen in de Beeldbank van Pers-Wereld.

Wat is de bedoeling?
We maken een winterse poster van 42 x 29.7 cm. Op de achterkant komen 21 vakjes voor 21 deelnemers. In ieder vakje (van 6 x 9,9 cm) kan per deelnemer 1 foto worden opgenomen en daarnaast de url, een korte tekst en het logo. Op de voorkant komen allerlei puzzeltjes (denk aan: volg de ballon tot de juiste letter, een rebus of kleurplaat) en een prijsvraag. Ook worden op de voorkant de prijzenpakketten getoond die gewonnen kunnen worden. Deze pakketten worden samengesteld met producten die door de deelnemende shops ter beschikking zijn gesteld. Je naam wordt hierbij ook op de voorkant weer vermeld.

De posters zijn gemakkelijk op te vouwen en kunnen worden bijgesloten bij bestellingen en worden uitgedeeld op beurzen, fairs en markten. De posters worden gedrukt in een oplage van 10.000 exemplaren, dus iedere shop ontvangt circa 475 exemplaren om te verspreiden.

Naast de poster worden alle deelnemers in de gelegenheid gesteld om 5 HR beelden te laten opnemen in de Beeldbank van Pers-Wereld. Deze beelden worden 6 maanden lang getoond en redacties, freelancers, journalisten en stylistes kunnen deze downloaden t.b.v. hun shoppings en trendpublicaties. Uiteraard in ruil voor een vermelding van de webshop.

Prijsvraag
Alle deelnemers dienen hiervoor een prijs ter beschikking te stellen met een minimale waarde van 10 euro. Wij maken hier max. 5 prijzenpakketten van en zullen deze tonen op de voorkant van de poster. Op het goedbezochte webshop platform hippeshops.nl komen ook alle deelnemende partijen te staan inclusief url-vermelding en kan er antwoord worden gegeven op de prijsvraag. Wij coördineren alle aanmeldingen en zullen ervoor zorgen dat de prijzen voor de kerst bij de winnaars zijn afgeleverd.

Kort samengevat:
– Poster formaat 42 x 29.7 cm
– 10.000 exemplaren
– 21 deelnemers per poster
– Iedere deelnemer krijgt circa 475 exemplaren om te verspreiden
– Iedere deelnemer stelt een prijs ter beschikking
– Op de achterkant komen alle 21 deelnemers te staan (Vakje achterkant: 6 x 9,9 cm. Ruimte voor 1 foto, url en korte tekst en logo verzorgd door it’s a mo! design)
Beeldbank pakket Pers-Wereld voor 5 HR beelden
– Vermelding inclusief doorklik op de website van Hippe Shops

Kosten:
Prijs t.w.v. minimaal 10 euro t.b.v. prijzenpakket
99 euro voor webwinkels met een geldige membership op Hippe Shops
110 euro voor deelnemers die niet zijn aangesloten bij Hippe Shops

De prijzen zijn inclusief opmaak en verzendkosten van de posters, exclusief BTW.

Waarom meedoen?
Door onze kennis, ervaring en netwerken te bundelen creëren wij een uniek concept waarmee webwinkels en merken hun naamsbekendheid en online vindbaarheid enorm verhogen. Tel daar de promotie bij via nieuwsbrieven, social media bereik van niet alleen HippeShops, it’s a mo! design en Pers-Wereld, maar ook van de nader te selecteren 21 deelnemers.

Aanmelden
Wil je met jouw webshop of merk ook meedoen aan dit unieke concept en behoren tot de 21 happy few die zullen worden geselecteerd voor deelname? Meld je dan aan via deze link. Na de sluitingsdatum van 1 september 2014 zullen uit alle aanmeldingen 21 shops (of merken) worden geselecteerd waarbij we letten op uitstraling, assortiment en professionaliteit alsook op shopcategorie om van elke categorie (wonen, mode en kids) een evenredige vertegenwoordiging te hebben. Shops die worden geselecteerd ontvangen daarna een factuur, deelname is pas definitief na ontvangst van betaling.


De Webshop Poster wordt mogelijk gemaakt door: