Veilig zwemmen met de drijfpakjes van Swimsafe

Steeds meer ouders ontdekken de voordelen van een drijfpakje ten opzichte van zwembandjes. Veel kinderen vinden het dragen van zwembandjes niet fijn en proberen de bandjes af te doen. Het Swimsafe drijfpak zit comfortabel en doordat de ritssluiting op de rug zit, kan een kind het pak niet zelf uittrekken. Dat is wel zo veilig en zo’n pakje staat nog leuk ook!

Unieke eigenschappen
In tegenstelling tot andere drijfpakjes heeft het pakje van Swimsafe speciaal vormgegeven drijvers (borst-rug-nek), die zich vormen naar het lichaam van het kind. Het Swimsafe drijfpak heeft als enige een nekring, die voorkomt dat kinderen omslaan in het water. Met UV beschermingsfactor UPF 50+ beschermt het Swimsafe drijfpakje ook nog eens tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Voor zwemles & recreatief gebruik
De Swimsafe drijfpakjes bieden een optimaal drijfvermogen, terwijl kinderen toch veel bewegingsvrijheid hebben. Hierdoor zijn de pakjes zeer geschikt voor zwemles en worden ze door veel zwemscholen gebruikt. Daarnaast zijn de pakken ideaal voor recreatief gebruik. Natuurlijk moet een kind wel altijd onder toezicht van een volwassene blijven! De Swimsafe drijfpakjes zijn te koop in 4 varianten en 5 maten. De pakken zijn geschikt voor kinderen met een gewicht van 15 t/m 30 kg en een lengte van 86 t/m 130 cm. Er zijn leuke bijpassende accessoires van Swimsafe te verkrijgen, zoals zwembrillen en zonnebrillen.

Waar te verkrijgen?
Optima Kids, distributeur en leverancier van de merken Diono, Sunshine Kids en Surfit, vertegenwoordigt ook het merk Swimsafe in Nederland en België. Zwemscholen en (web)winkels kunnen bij interesse in verkoop van de drijfpakjes, UV zwemkleding & diverse accessoires contact opnemen met Optima Kids. Voor webwinkels behoort levering op basis van dropshipping ook tot de mogelijkheden. De consument kan de drijfpakjes (€ 49,95) en andere producten van Swimsafe bestellen via diverse webwinkels zoals KidsPlaza.nl en Slipperwereld.nl.


Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Optima Kids loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.