The Next Hippest Shop of the Season is … Indie-ish!

Webwinkel Indie-ish is gekozen tot The Next Hippest Shop of the Season door HippeShops.nl. Zowel de jury als het publiek dat mocht stemmen, was het unaniem eens en verkoos Indie-ish vanwege de juiste balans tussen een goede look & feel van de webshop en de unieke producten die de webshop verkoopt. Naast eeuwige roem krijgt Indie-ish een eigen seizoenspagina op HippeShops.nl.

Indie-ish.nl is de webwinkel van Marieke Ooms. Haar liefde voor handgemaakte ontwerpen, materialen en papierwaren komen samen in haar webwinkel. Zij selecteert haar favoriete producten bij verschillende marken en ontwerpers. Daarvoor speurt zij met plezier het hele internet en allerlei creatieve markten af. De producten van Indie-ish.nl hebben een aantal dingen gemeen. Ze zijn geïnspireerd door de natuur, gemaakt van natuurlijke materialen of gecreëerd met oog voor natuur en milieu. Daarnaast kunnen shoppers gemakkelijk navigeren door de webwinkel en zit het helemaal goed met de veiligheid. Indie-ish.nl krijgt een eigen seizoenspagina en een prominente vermelding op de homepage van HippeShops.nl. Bovendien verwerft de webwinkel met de verkiezing en een permanente plek in The Hippe Shops Hall of Fame.

Hipheid en veilig winkelgemak
Indie-ish.nl werd gekozen uit 25 webwinkels met het ‘Hip & Safe Label’ van HippeShops.nl. Webwinkels krijgen dit label van de redactie als zij de juiste balans bieden tussen hipheid en veilig winkelgemak en zij producten verkopen waarbij de redactie onweerstaanbare neigingen krijgt om het digitale winkelmandje helemaal te vullen. De tweede plek in de verkiezing is voor Scaapi, een webwinkel met wollen interieur- en designproducten uit Zuid-Afrika. Nieuwkomer GezondDineren, voor gezonde en smakelijke kant-en-klaarpakketten met een bijpassend wijntje, neemt de eervolle derde plek in. Uit het publiek dat massaal stemde op de webwinkels hebben drie enthousiaste stemmers een goodiebox deluxe gewonnen, boordevol met leuke cadeautjes, geschenken en giveaways die de genomineerde shops beschikbaar stelden.

Gratis Hip Scan
Hippe Shops is hét platform voor fervente online shoppers. Webredacteur Caroline Kilsdonk en haar team zoeken naar de leukste musthaves op internet. Om alleen de allerhipste shops te selecteren, introduceerde HippeShops.nl in 2010 de unieke Hip Scan, een gratis service voor webshops. De redactie bekijkt niet alleen de uitstraling, originaliteit en hipheid van de webwinkel, maar let ook op de shopvoorwaarden. Deze moeten volgens we wetgeving worden nageleefd. Een webshop met een rammelend retourbeleid wordt bijvoorbeeld afgewezen, maar krijgt van Hippe Shops wel een aantal handige verbetertips. Caroline vertelt: ‘Als groeiend blogplatform bieden we dagelijks nieuwe shopinspiratie met de leukste web-musthaves die we hebben gespot. En die delen we met veel plezier!’

Najaarseditie Next Hippest Shop
Niet gewonnen als webshop, maar toch graag (weer) kans willen maken op deze mooie titel? Webwinkels kunnen zich sinds kort alweer aanmelden voor de najaarseditie van The Next Hippest Shop! Deelname aan deze wedstrijd is gratis, alleen geïnteresseerde webwinkels moeten wel positief beoordeeld worden aan de hand van de HipScan, welke door Hippe Shops wordt uitgevoerd.

Extra afbeeldingen:


Het perscontact van Hippe Shops loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.