PERSBERICHT – Surya Brasil ontwikkelt natuurlijke Color Fixation lijn voor gekleurd haar

Color Fixation lijn Surya Brasil - SoloBioMooiGezond, glanzend en zijdezacht haar is de nieuwe standaard voor vrouwen (en mannen) die hun haar verven. Dankzij de nieuwe Color Fixation lijn van Surya Brasil zijn droog, dof en pluizig haar waarvan de kleur snel vervaagt verleden tijd.

Veel mensen kleuren hun haar. Om grijze haren te verbergen, het haar een mooie en diepere kleur te geven of een totaal andere look te creëren. Vaak resulteert dit in droog en beschadigd haar waarvan de kleur al snel terugloopt. De nieuwe Color Fixation lijn van Surya Brasil bestaat uit een shampoo, conditioner, leave-in conditioner en een haarmasker. Stuk voor stuk producten die het haar een enorme boost geven. Het haar wordt optimaal gevoed, hersteld en beschermd. Het haar ziet er mooier uit en tegelijkertijd vervaagt de nieuwe haarkleur niet en blijft deze veel langer mooi.

Verzorgend en herstellend op een natuurlijke manier
De producten uit de Color Fixation lijn zijn, net als de haarverf van Surya Brasil, volledig natuurlijk. De herstellende shampoo (€ 13,75) reinigt het haar grondig, maar op een milde wijze. Zo mild, dat de shampoo geschikt is voor dagelijks gebruik. Zeker bij lang haar is het verstandig om na het wassen een voedende Color Fixation conditioner (€ 13,75) te gebruiken. Deze geeft het haar direct een oppepper en zorgt voor zachte, glanzende lokken. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen er tegelijkertijd voor dat de haarkleur niet vervaagt.

Haar dat veel te verduren gehad heeft, bijvoorbeeld door blootstelling aan zon, wind, chloorwater of chemische producten, heeft baat bij het Color Fixation haarmasker (€ 13,75). Een rijk en verzorgend masker voor gekleurd haar; pure verwennerij! De producten uit de nieuwe Color Fixation lijn van Surya Brasil zijn 100% natuurlijk, veganistisch en dierproefvrij. Geweldig voor het haar dus, maar ook voor het milieu.

Over SoloBioMooi
De filosofie van webwinkel SoloBioMooi is in één woord te vatten: ‘vermooier’. Vermooier jezelf, maar ook de wereld. De producten die SoloBioMooi verkoopt zijn dus goed voor jou én de natuur. Het aanbod bestaat uit uitsluitend biologische, ecologische en natuurlijke verzorgingsproducten. De webwinkel heeft unieke leveringsvoorwaarden en hanteert een niet goed, geld terug garantie op alle cosmetica. Bekijk het volledige assortiment op www.solobiomooi.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.