PERSBERICHT – Rogue label verovert harten van fashionista’s met duurzame en eigenzinnige kledinglijn

Kerst Sweater bordeaux met tekst - roguefashionlabel.comMooie, trendy kleding die past bij wie je bent en die ook nog eens verantwoord geproduceerd is. Dat is niet altijd zo makkelijk te vinden. Maar nu is er Rogue label! Een eigenzinnig kledinglabel voor jonge vrouwen met een uitgesproken persoonlijkheid.

Rogue – “A person whose behaviour one dissaproves of but is nonetheless likable or attractive.”

Eigenzinnige kleding
Rogue Label is een opkomend modemerk. Het label ontwerpt t-shirts, comfortabele sweaters, denim items, sieraden en andere mode musthaves. Stuk voor stuk items die passen binnen de populaire streatwear stijl. De mooie en vaak bijzondere prints maken de kleding anders dan anders. Denk aan shirts met teksten als ‘To the moon and back babe’ en ‘90’s bitch’ of een sweater met een stoere skull-print. In de collectie van Rogue Label vind je altijd een item perfect passend bij jouw unieke persoonlijkheid!

Christmas Sweater
Rond deze tijd van het jaar zie je weer truien met prints van een rendier, sneeuwpop of kerstboom. Leuk om iemand cadeau te doen, maar echt fashionable zijn ze niet. Rogue Label heeft hier iets op bedacht en komt met drie originele sweaters die je maar wat graag aan wilt deze Feestdagen! De warme kerst truien hebben een bordeaux rode kleur en grappige teksten zoals ‘I’ll be good next year’ en ‘it’s all fun and games till Santa checks the naughty list’. De sweaters kosten € 25 en zijn verkrijgbaar in maat S t/m XL.

Fair wear
Sinds kort bestaat een groot deel van de collectie uit producten die op een ethisch verantwoorde en milieuvriendelijke manier geproduceerd worden. De producten uit de Rogue label Fair wear lijn zijn gemaakt van organisch katoen en uitvoerig getest op duurzaamheid. De Fair wear kledinglijn heeft zowel het Oekotex – als het GOTS label. Daarnaast hebben alle kledingstukken het officiële Fair wear label. Dat betekent dat er een strikt beleid tegen kinderarbeid is en dat medewerkers niet alleen een eerlijk salaris ontvangen, maar ook interne scholing zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen.

Hiermee biedt Rogue label hét bewijs dat duurzame en verantwoorde kleding ook fashionable kan zijn. Bekijk de hele collectie op www.roguefashionlabel.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.