PERSBERICHT – Nooit meer een bad hairday met de natuurlijke Divine Shampoo van La Fare 1789

Divine Shampoo van La Fare 1789 - solobiomooi.nlGedurende het jaar heeft ons haar veel te verduren. Invloeden van buitenaf, zoals stylingsproducten, zonlicht maar ook kou maken het haar droog en dof. Reden voor La Fare 1789 om een natuurlijke shampoo te ontwikkelen, speciaal voor droog haar en gemaakt met de meest krachtige ingrediënten uit de natuur.

De Divine Shampoo van La Fare 1789 bevat een combinatie van organische ingrediënten die het haar herstellen, voeden en beschermen, waardoor het er weer gezond en glanzend uit ziet. Voortaan zijn bad hairdays verleden tijd!

Natuurlijke kracht
De Divine Shampoo bevat een uitgebalanceerde samenstelling van krachtige ingrediënten, zoals rozenextract, citroenbalsem, amandel en oranjebloesem. Een combinatie van natuurlijke ingrediënten die het haar verzorgen en prachtig laten glanzen. Rozenextract staat bekend om de hydraterende en beschermende werking en versterkt het haar van de wortels tot de puntjes. Citroenbalsem wordt al jarenlang gebruikt om zijn kalmerende eigenschappen. Het kalmeert, verzacht en ontspant de hoofdhuid. Amandelen zijn rijk aan eiwitten en vetzuren en zijn daardoor uitermate geschikt voor de verzorging van droog en beschadigd haar. Het zorgt voor een intensieve voeding van de haarvezels. Daarnaast maakt amandel het haar zacht, soepel, minder statisch en makkelijk door kambaar. Oranjebloesem verzacht, helpt bij het herstel en geeft het haar een prachtige glans.

Breng de shampoo aan op nat haar, masseer het in en spoel vervolgens grondig uit. De shampoo is zo mild dat deze geschikt is voor dagelijks gebruik. De Divine Shampoo is verkrijgbaar voor € 19,00.

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor jou. 100% natuurlijk, net als jij. De filosofie van oprichters Pieter en Ingrid is in 1 woord te vatten: vermooier. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. Hierdoor kunnen consumenten de keus maken zich elke dag optimaal te verzorgen met producten die goed zijn voor de huid, voor dieren, de natuur en mensen om hen heen. Bekijk het complete assortiment op www.solobiomooi.nl.

 

Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.