PERSBERICHT – Nachtlamp Wooly Lamb van Dreumes enZo steelt vele harten

wooly lamp - dreumesenzo.nlHeb jij haar al gespot? Dit stoere, maar ook schattige lammetjes nachtlampje van Dreumes enZo is een geweldige eyecatcher voor de babykamer. De Wooly Lamb is geschikt voor meisjes en jongens en past door de tijdloze uitstraling in elk interieur. Het wollige uiterlijk en de grote ogen zullen menig kinderhart veroveren en zo garant staan voor een veilig en vertrouwd gevoel bij het slapen gaan. Welterusten!

Sfeervol licht
Deze lieve nachtlamp in de vorm van een schaap kijkt een tikkie eigenwijs uit z’n oogjes. Met haar lange wimpers en wollige staart verspreid ze een sfeervolle verlichting in de kinderkamer. Bij sommige kinderen, die bang zijn om te gaan slapen in het donker, kan een nachtlampje uitkomst bieden. Wanneer je elke avond voor het slapen gaan samen met je kind het lammetje welterusten wenst, zal dit een vertrouwd en veilig gevoel oproepen. Naast het feit dat de Wooly Lamb nachtlamp ervoor zorgt dat je kind zich veilig voelt, is het ook erg handig om te gebruiken bij nachtelijke voedingen. Het geeft genoeg licht om je baby rustig te voeden, maar te weinig om je kindje klaarwakker te maken.

Op batterijen en ingebouwde timerfunctie
De Wooly Lamb werkt op batterijen. Erg handig zodat je niet belemmerd wordt door een snoer en je het lampje overal kunt neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast is het ideaal om mee te nemen tijdens logeerpartijtjes, op vakantie of als je een keer bij papa en mama in het grote bed slaapt. Zo geeft Wooly je kindje overal een vertrouwd en veilig gevoel. Na 20 minuten gaat de lamp, vanwege de ingebouwde timer, vanzelf weer uit. Het lammetje is een LED-lamp en geeft prachtig, rustig wit licht. LED is zogenaamd ‘koud’ licht, dus het geeft geen warmte af tijdens het gebruik. Daarnaast gebruikt een LED-lamp veel minder batterij dan de ouderwetse andere lampen. Veilig en voordelig dus!

Bijbehorende poster en kaart
Naast de nachtlamp is er uit deze serie ook een prachtige poster en ansichtkaart verkrijgbaar. Zo maak je de baby- of kinderkamer helemaal af in stijl. De poster en de kaart zijn ontworpen door de bekende illustrator Mimirella. Mimirella vertegenwoordigt fantasie, gezelligheid en levensvreugde en dat ziet je dan ook direct terug in haar ontwerpen. Dreumes enZo is fan, jullie ook?!

Over Dreumes enZo
Met zorg en smaak selecteert Dreumes enZo de leukste babyspullen en accessoires voor de kinderkamer. Rondneuzend op beurzen en bijzondere plekken weet de webshop steeds opnieuw het assortiment aan te vullen met originele items van de leukste merken, perfect voor een trendy kamer. Bekijk het complete assortiment op www.dreumesenzo.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.