PERSBERICHT – Jozemiek presenteert de Bohemian Miyuki wrap armbanden

Jozemiek miyuki armbandenSieradenontwerpster Jozemiek lanceert dit voorjaar de nieuwe Bohemian Miyuki wrap armbanden. Echte musthaves, gemaakt van de bijzondere Japanse Miyuki delica kralen. De armbanden sluiten perfect aan bij het Bohemian, Ibiza-gevoel van vrijheid, vriendschap, love & peace dat deze zomer helemaal hot is.

De Bohemian Miyuki wrap armbanden zijn echte eyecatchers die zowel chique als sportief gedragen kunnen worden. Geïnspireerd op Ibiza en het Bohemian gevoel is dit prachtige ontwerp tot stand gekomen. Of je nu naar je werk gaat, een festival bezoekt of een dagje naar het strand gaat, deze armbanden maken elke outfit compleet. De armbanden zijn makkelijk draagbaar en door de diverse oogjes aan het einde passen ze altijd.

Hippie Bling
De ideale draagster van de Bohemian Miyuki wrap armbanden? Dat is de vrouw die haar natuurlijke schoonheid omarmt, zich lekker in haar vel voelt, bewust leeft en een open mind heeft. Ze ziet de schoonheid in eenvoudige dingen en houdt van mode. Ze laat haar sieraden voor haar spreken.

Perfecte mini glaskralen
Zoals alle sieraden van Jozemiek worden ook de Bohemian Miyuki wrap armbanden met de hand gemaakt. Bijzonder aan deze armbanden is het gebruik van de Miyuki delica glaskralen die Jozemiek zelf uit Japan importeert. Miyuki is de naam van de fabrikant van deze glaskralen, die zijn techniek net zo lang verbeterde tot er glaskralen ontstonden die perfect van vorm zijn. Geen plastic neppers, maar échte Miyuki kralen van hoge kwaliteit, die niet zomaar door iedereen ingekocht kunnen worden.

Over Jozemiek
Ontwerpster Jozemiek startte in 2011 haar eigen sieradenlabel en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat op 250 punten in Nederland, België, Frankrijk én Duitsland wordt verkocht. De collectie bestaat uit een ruim assortiment aan prachtige, exclusieve sieraden, tassen en accessoires. Alle creaties van Jozemiek zijn maatschappelijk verantwoord, zelf ontworpen en handgemaakt. Trade is bij Jozemiek Fair! Dat betekent duurzaamheid, eerlijke arbeidsvoorwaarden en veilige producten.

Verkooppunten
Kijk voor de gehele collectie en alle verkooppunten op www.jozemiek.com. De Bohemian Miyuki wrap armbanden zijn onder andere te verkrijgen bij Sieraden-bazaar.nl en Tresj.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.