PERSBERICHT – Boho Green Make-up brengt elegante, limited edition nagellakken uit de Liberty Island Collectie

Boho Green Make-up brengt elegante, limited edition nagellakken uit de Liberty Island CollectieZodra het warm genoeg is voor open schoenen en slippers worden massaal de nagels weer gelakt. Boho Cosmetics komt deze zomer met zes prachtige nieuwe kleuren natuurlijke nagellak die in beperkte oplage verkrijgbaar zijn: de Liberty Island collectie. In tegenstelling tot andere natuurlijke nagellakjes is deze serie geen 3, 5, 7 of 8 free, maar zelfs 10 free! Dit betekent dat er 10 giftige ingrediënten NIET in zijn verwerkt. Dat is nog eens verantwoord lakken!

De limited edition nagellakken uit de Liberty Island Collectie bestaan uit zes elegante nude kleuren, geïnspireerd op de bohemian lifestyle. De nagellak geeft een harmonieuze, elegante look waar je direct vrolijk van wordt. Met namen als Dream, Light, Pure, Warm, Sand en Summer geef je je vinger- en teennagels in een handomdraai een chique, zomerse look.

Verantwoorde verzorging voor je nagels
De nieuwe serie nagellak van Boho Green Make-up is 10 free. Dit houdt in dat er 10 giftige ingrediënten NIET in zijn verwerkt. De giftige stoffen die er niet in zitten: toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate, formaldehyde resin, paraben, xylene, camphor, colophony rosin, styrene and benzophenone. De nagellak is verrijkt met 73% – 86% natuurlijke ingrediënten, waardoor ze je nagels niet alleen een zomerse look en een prachtige glans geven, maar tegelijkertijd ook verzorgen. De lak is vrij van petrochemische stoffen en bevat een UV-filter waardoor nagels niet verkleuren. Daarnaast bevat het silica, een natuurlijke versteviger voor je nagels. Ideaal is dat de lak snel droogt, lang mooi blijft én geschikt is voor veganisten.

Boho Green Make-up
Green style, happy life, lucky planet. Boho Green Make-up staat voor mooie biologische make-up in kleuren die altijd on-trend zijn. Voor elke stijl, stemming en gelegenheid vind je in het assortiment de perfecte kleur nagellak. Naast de limited edition Liberty Island Collectie bevat de collectie van Boho Green Make-up nagellakjes in alle kleuren van de regenboog. Welke kleur kies jij vandaag?

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor jou. 100% natuurlijk, net als jij. De filosofie van oprichters Pieter en Ingrid is in 1 woord te vatten: vermooier. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. Hierdoor kunnen consumenten de keus maken zich elke dag optimaal te verzorgen met producten die goed zijn voor de huid, voor dieren, de natuur en mensen om hen heen. Bekijk het complete assortiment op www.solobiomooi.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.