Gratis Website Scan

Blijven de bezoekers weg van je website, is je website niet goed vindbaar in zoekmachines of is er te weinig omzet of verkoop? Dit zijn allemaal vragen waar je door middel van onze gratis website scan inzicht in kunt krijgen.

Met de Gratis Website Scan van bekendopinternet.nl (onze partner) is het mogelijk vrijblijvend je website te scannen. Deze grondige check geeft een eenvoudig inzicht in de techniek, vindbaarheid en populariteit van je website en positie ten opzichte van je online concurrenten. Na de scan ontvangen je van ons gratis een uitgebreid rapport met alle bevindingen en daarmee kun je zelf aan de slag of één van de scherp geprijsde pakketten aanschaffen.

Hoe werkt de Gratis Website Scan?

De website scan wordt uitgevoerd op de volgende punten:
- positie ten opzichte van je online concurrenten
- populariteit van de website
- techniek van de website
- kwaliteit van alle teksten en afbeeldingen

Binnen 2 werkdagen ontvang je een gratis rapport van de Gratis Website Scan met de complete analyse van je website. Hierin worden zowel de goede als verbeterpunten weergegeven. Door middel van het zelf verbeteren van een aantal punten of het afnemen van onze scherp geprijsde pakketten is het mogelijk je website te optimaliseren, precies op de punten waar bij jouw de knelpunten zitten!

Over Bekendopinternet.nl
Bekendopinternet.nl helpt ondernemers de vindbaarheid van hun webshop of website in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Als een website beter gevonden wordt zal dit leiden tot meer meer bezoekers en in veel gevallen ook tot meer omzet. Door middel van een Gratis Website Scan kun je hier beter zicht en grip op krijgen. Met het gratis rapport over de online positie van je website of webwinkel kun je zelf aan de slag of gebruik maken van de vele scherp geprijsde website optimalisatie pakketten van Bekendopinternet.nl

 ”Het eenvoudig inzichtelijk maken en gemakkelijk verbeteren van je website – Simple. Clear & Easy”