Flyer

Voorkant gedeelde flyerPers-Wereld presenteert in samenwerking met It’s a Mo! Design & Hippe Shops een nieuwe gezamenlijke flyer!

Normaal gesproken zijn bij gedeelde flyers, folders of magazines altijd alle pagina’s hetzelfde. Dus 10.000 precies dezelfde exemplaren. Wat we nu kunnen aanbieden is dat iedere deelnemer zijn EIGEN voorkant krijgt. Dus de voorkant van de flyer is dan volledig van jou en op de achterkant staan alle overige deelnemers in een kleiner formaat.

Kort samengevat:
– Formaat A5
– 10.000 exemplaren
– 10 deelnemers per flyer
– Iedere deelnemer krijgt circa 1000 exemplaren. 1000 x met zijn/haar eigen voorkant, zodat je die gemakkelijk zelf kunt uitdelen en verspreiden.
– Op de achterkant komen de overige 9 deelnemers (en Pers-Wereld, It’s a Mo! Design & Hippe Shops).
– Maat: 3,5 x 7,4 cm. Ruimte voor 1 product foto, url en korte tekst

Zo wordt je dus 10.000 x verspreidt, maar heb je ook je eigen flyer. It’s a Mo! Design verzorgt de opmaak, dus deelnemers hoeven alleen tekst, afbeeldingen en logo te sturen. Kosten normaal: € 80,00 ex btw, maar voor deze samenwerking slechts € 70,00 ex btw.

Thema’s
Omdat we denken dat het goed is om shops en merken uit hetzelfde segment en/ of eenzelfde doelgroep te gebruiken op de flyer, hebben we twee thema’s bedacht. Vooralsnog willen we starten met een flyer met het thema ‘kinderen‘ en een flyer met als thema ‘lifestyle‘.

Interesse?
Stuur een e-mail naar info@pers-wereld.nl bij interesse of als er vragen zijn. Wij zorgen er dan voor dat de webshop wordt meegenomen op de gedeelde flyer en laten je weten welke informatie we nodig hebben.


Voorbeeld voorkant en achterkant flyer:


De gedeelde flyer wordt mogelijk gemaakt door: