Duurzame collecties met een nostalgisch tintje bij Retrokleertjes.nl

Met vrolijke kleuren, gave sterrenmotieven en gezellige retroprintjes van auto’s, olifanten en robots herinnert de baby- en kinderkleding van de webwinkel Retrokleertjes.nl aan vervlogen tijden. Vanuit een persoonlijke passie voor nostalgie selecteert eigenaresse Marie Anne alleen de mooiste retrokleding die op een verantwoorde manier wordt gemaakt, zoals de collecties van Maxomorra en Retro-Rock-and-Robots. Van beide merken zijn de nieuwe collecties binnen!

Maxomorra
Zowel kinderen als hun ouders worden vanzelf vrolijk van de speelse en fantasievolle prints van Maxomorra. Sinds 2008 brengt het Zweedse merk jaarlijks vier betaalbare collecties uit met veel keuze, waardoor leuke combinaties mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke jumpsuits, stoere boxers met dino’s, longsleeves voor de frissere lentedagen, lieve jurkjes met kersen en zomerse mouwloze tops met visjes. Dankzij de duurzame productie en het gebruik van veelal ecologisch katoen is Maxomorra beloond met het GOTS-certificaat, een eco-label met strakke richtlijnen voor biologisch katoen.

Retro-Rock-and-Robots
Oude reclames, robots en retrovormgeving vormen de inspiratiebronnen voor de Belgische ontwerpster Sabine van Osselaer, het brein achter Retro-Rock-and-Robots. In haar eigen atelier ontwerpt ze kleertjes in vrolijke kleuren en prints die in een beperkte oplage met de hand worden gezeefdrukt op basics van 100% katoen. De kleding is van zeer goede kwaliteit en blijft dankzij de beperkte oplages authentiek.

Verantwoord shoppen
Bij Retrokleertjes.nl gaan duurzaamheid en nostalgie hand in hand. Bij het selecteren van kinderkleding wordt niet alleen gekeken of de kleding een nostalgisch tintje heeft en comfortabel zit, maar ook of de kleding op een verantwoorde manier wordt vervaardigd met respect voor mens en milieu.

Over Retrokleertjes.nl
De webwinkel Retrokleertjes.nl biedt de mooiste retromerken op één site. Naast de nieuwste collecties van Maxomorra en Retro-Rock-and-Robots vind je bij Retrokleertjes.nl onder meer de merken Krutter, Duns, Biowolk, Frugi en Liandlo. Het gehele assortiment wordt uitgebreid beschreven, is snel leverbaar en wordt binnen Nederland gratis verzonden. Op zoek naar een klein cadeautje of eens kennismaken met een retromerk? In de outlet zijn leuke koopjes verzameld uit vorige collecties voor kleine prijsjes.


Extra afbeeldingen:

Het perscontact van Retrokleertjes loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.